سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سه چیز است که نشانه اصابت رأی است :خوب برخورد کردن و نیک گوش کردن و پاسخ نیکو دادن . [امام صادق علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :266
بازدید دیروز :280
کل بازدید :2095121
تعداد کل یاداشته ها : 1987
103/8/26
1:45 ص
مشخصات مدیروبلاگ
 
خلیل منصوری[174]
http://www.samamos.com/?page_id=2

خبر مایه
پیوند دوستان
 
فصل انتظار اهالی بصیرت هزار دستان سرباز ولایت رایحه ی انتظار اقلیم شناسی دربرنامه ریزی محیطی .:: مرکز بهترین ها ::. نگارستان خیال جریان شناسی سیاسی - محمد علی لیالی نگاهی نو به مشاوره پلاک آسمانی،دل نوشته شهدا،اهل بیت ،و ... حمایت مردمی دکتر احمدی نژاد آقاشیر کلّنا عبّاسُکِ یا زَینب صراط مستقیم هم رنگــــ ِ خـــیـــآل جبهه مقاومت وبیداری اسلامی کالبد شکافی جون مرغ تا ذهن آدمیزاد ! تکنولوژی کامپیوتر وبلاگ منتظران سارا احمدی بوی سیب BOUYE SIB رمز موفقیت محقق دانشگاه سرزمین رویا وبلاگ تخصصی فیزیک پاک دیده آدمک ها ✘ Heart Blaugrana به نام وجود باوجودی ... سرباز حریم ولایت دهکده کوچک ما از قرآن بپرس کنیز مادر هرچه می خواهد دل تنگت بگو •.ღ♥ فرشتــ ـــ ـه تنهــ ــ ــایی ♥ღ.• پیامبر اعظم(ص) عطاری عطار آبدارچی ستاد پاسخگویی به مسایل دینی وبلاگ شخصی امین نورا چوبک نقد مَلَس پوست کلف دل نوشت 14 معصوم وقایع ESPERANCE55 قدرت شیطان دنیای امروز ما تا ریشه هست، جوانه باید زد... آواز یزدان خلوت تنهایی کتاب شناسی تخصصی اس ام اس عاشقانه طرحی نو برای اتحاد ایرانیان سراسر گیتی در گوشی با خدا **** نـو ر و ز***** اس ام اس سرکاری و خنده دار و طنز دنیا به روایت یوسف جاده خدا خام بدم ایلیا حرفای خودمونی من بازی بزرگان کویر مسجد و کلیسا - mosque&church دنیای ماشین ها بچه دانشجو ! پژواک سکوت گنجهای معنوی دنیای موبایل منطقه‏ ممنوعه طلبه علوم دینی مسافر رویایی انواع بازی و برنامه ی موبایل دانشجو خبر ورزشی جدید گیاهان دارویی بانوی بهشتی دو عالم سلام

بر اساس آموزه های قرآنی، خلیفه الله خود به طور مستقیم و بی واسطه از خداوند تعلیم می گیرد. پس اگر کلام و سخنی است بی واسطه است به طوری که فرشته یا هر واسطه ای دیگر در آن دخالتی ندارد. البته کلام خدا، صوت و نداء نیست، بلکه فعل الهی است؛ چنان که امیرمومنان امام علی(ع) می فرماید: «لَا بِصَوْتٍ یَقْرَعُ وَ لَا بِنِدَاءٍ یُسْمَعُ؛ نه صدا و صوتی است که بکوبد و نه ندایی که شنیده شود».(شرح نهج البلاغة، ابن ابی الحدید، ج13، ص82) بلکه به تعبیر قرآن: «کن فیکون» است(یس، آیه 82)

 از آن جایی که نفی واسطه گری فرشته به معنای نفی واسطه گری هر چیز دیگری است، باید پذیرفت که خداوند بی واسطه با خلیفه خود سخن می گوید به طوری که حتی فرشتگان از آن آگاه و با خبر نمی شوند.

در داستان حضرت آدم(ع) خداوند همه اسما را بی واسطه به آن حضرت آموخت و تعلیم داد. از این روست که فرشتگان از آن با خبر نشدند؛ چه رسد که چیزی از آن بدانند و نسبت به آن علم پیدا کنند. این گونه است که خود اقرار می کنند در حدی می دانند که خداوند تعلیم داده است. البته از آیات 31 و 32 سوره بقره به دست می آید که آنان صلاحیت و یا توانایی و ظرفیت دست یابی به علوم اسمایی را نداشتند که ویژه حضرت آدم(ع) بود. از این روست که تنها در قالب انباء و خبر از آن آگاهی یافته اند نه در قالب علم و دانایی که در این گونه موارد دارایی نیز است؛ زیرا در تعلیم لدنی الهی علم تنها دانایی نیست، بلکه دارایی وجود آن کسی است که به وی آموزش و تعلیم داده می شود.

خلیفه الهی خود مستقیم و بی واسطه تعلیم می بیند چنان که خود بی واسطه تزکیه می شود(احزاب، آیه 33) پس از این دارایی در ذات است که می تواند به فرشتگان در قالب انباء و برای انسان های دیگر در قالب تعلیم و تزکیه آموزش دهد. به این معنا که خلیفه می تواند به عنوان متاله و خدایی شده در مقام مظهریت نام رب العالمین قرار گرفته و به ربوبیت و پرورش بپردازد و در جان آدمیان تصرف نماید و آنان را دارا به علم لدنی کند که خود دارای آن شده است. (بقره، آیات 129 و 151؛ آل عمران، آیه 164؛ جمعه، آیه 2)


94/10/10::: 1:13 ع
نظر()